Uitdagende leeromgeving voor Albeda-studenten

Rotterdam,
7 september 2017
 

Stadion Feijenoord, CREW en Albeda starten een duurzame samenwerking voor de hospitality opleidingen Horeca, Facilitaire Dienstverlening en Luchtvaartdienstverlener.

Albeda werkt al meer dan vijf jaar samen met Stadion Feijenoord en CREW. Op 5 september jl. was de officiële aftrap in De Kuip om de samenwerking te formaliseren.

Trots

Gert Verhoef, general manager operationele zaken bij Stadion Feijenoord, en Bertho Rombout, directeur van de Albeda opleidingen, tekenden de samenwerkingsovereenkomst voor een uitdagende leeromgeving. Beiden waren het eens: 'We zijn trots op deze samenwerking. Gezamenlijk leveren we een constructieve bijdrage aan het versterken en realiseren van de onderwijsdoelstellingen van Albeda, gericht op het inspirerend en effectief opleiden van studenten voor de regionale arbeidsmarkt. Voor Stadion Feijenoord en CREW betekent dit dat we een bijdrage kunnen leveren aan het in de praktijk ontwikkelen van de talenten die het Albeda rijk is en tevens kunnen putten uit een groep aanstaande professionals om onze eigen dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen.'

Stadion Feijenoord, Albeda en CREW starten duurzame samenwerking

Bijzondere samenwerking

De bijzondere samenwerking zorgt voor een koppeling van theorie aan praktijk. Studenten van de opleidingen Kok en Gastheer/gastvrouw doen werkervaring op die aansluit bij hun opleiding. Stadion Feijenoord biedt een uitdagende leeromgeving. Tijdens interlandwedstrijden worden studenten structureel ingezet in de publiekscatering en zakelijke ruimten. Ook bij het jaarlijkse Feyenoord Galadiner en de  KNVB bekerfinale zorgt Albeda voor extra koks in de keuken en draagt zij zorg voor representatieve hosts en hostesses.

Albeda, CREW en Stadion Feijenoord kijken uit naar de samenwerking en zoeken verbinding met branchegenoten in Rotterdam Rijnmond om in het belang van de studenten en beginnend beroepsbeoefenaars een relevant leerplaats te realiseren.

Stadion Feijenoord, Albeda en CREW starten duurzame samenwerking

 

Een reactie plaatsen