Jeugd Vakantiepaspoort weer uitgedeeld

Rotterdam,
3 juli 2020
 

De eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort zijn weer uitgedeeld! Op de Fatimaschool in Rotterdam-Schiebroek kwam reismaatje Luie Aart langs met een gloednieuwe editie – de 35e alweer! – waarmee Rotterdamse basisschoolkinderen een hele zomervakantie lang plezier kunnen beleven.

Ook deelde hij fruitige smoothies en knutselopdrachten uit die bij het avontuurlijke thema van dit jaar passen. Aankomende week ontvangen alle basisschoolleerlingen in Rotterdam het paspoort.

Jeugd Vakantie Paspoort Rotterdam Luie Aart

Op vakantie in eigen stad

Zeg je zomervakantie in Rotterdam, dan zeg je Jeugd Vakantiepaspoort. Zeker dit jaar is het paspoort onmisbaar, omdat veel Rotterdammers voor een vakantie in eigen stad gaan. Met het paspoort krijgen kinderen van 18 juli tot en met 30 augustus gratis entree of flinke korting bij 161 bestemmingen in en rond Rotterdam. Ondanks het coronavirus verandert er niets aan het gebruik van het paspoort. Wel is het reisadvies: check van tevoren even je bestemming om te kijken of de actie doorgaat en of je vooraf moet reserveren.

Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas; de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting: rotterdampas.nl.

foto: Eric Fecken

Een reactie plaatsen